A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

"Здорові діти-здорова нація"

Дата: 27.02.2018 16:57
Кількість переглядів: 859

     «Здорові діти – здорова нація» - під таким девізом 27 лютого 2018 року в ОЗНВК Колківська ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей відбулись спортивні  змагання між школами Колківської селищної ради «Веселі старти» серед учнів 3-4 класів.

     Кожна команда з відповідальністю поставилась до змагань:дотрималась єдиної спортивної форми команди, виготовили емблеми власного навчального закладу, підготували малюнки на тему: «Спорт для всіх-за здоровий спосіб життя». Юні спортсмени завзято змагались у естафетах: «Садіння картоплі», «Флорбол», «Стрибунці», «Хто швидше» та «Фрісбі». В напруженій і нелегкій боротьбі перемогу здобули команди ОЗНВК Колківська ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей – І місце, ЗЗСО с.Рудники – ІІ місце та ЗЗСО с.Старосілля – ІІІ місце. Всі учасники змагань отримали дипломи, а також солодощі від місцевих спонсорів: Кудін Оксани, Гарміди Лесі, Гапончук Оксани, Дерлюк Аліни та Ісакової Тетяни.

    Колківська селищна рада висловлює щиру вдячність класоводам та вчителям фізичного виховання ОЗНВК Колківська ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей Бортнику В.Д, Назарчук В.З. та Бортнику В.В. Враховуючи думку та позитивний настрій дітей було вирішено зробити змагання «Веселі старти» традиційними.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь