A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Турнір з футзалу пам'яті Руслана Красівова

Дата: 05.03.2018 11:49
Кількість переглядів: 837

«Перемога в наших руках»

  04 березня в спортзалі ОЗНВК  "Колківська ЗОШ І-ІІІ ст.-ліцей" відбувся турнір з футзалу пам’яті Руслана Красівова –викладача-тренера з футболу, людини, яка зуміла не одне покоління навчити професійно та вправно володіти футбольним м’ячем.

 На урочистому відкритті були присутні заступник голови Колківської селищної ради Тетяна Бобік,помічник народного депутата І.Констанкевич Леонід Новак, які привітали учасників турніру і побажали футболістам гарної гри.

   В обласному турнірі з футзалу, крім місцевих команд Колківської селищної ради, охоче взяли участь  представники м.Луцьк та Маневицького району., адже це була чудова можливість проявити себе, завоювати звання переможця і відстояти честь своєї школи та селища. Всі команди запам’яталися цікавою напруженою боротьбою у кожному зіграному поєдинку. Жага до перемоги, висока конкуренція на футбольному полі та палка підтримка вболівальників - усе це було присутнє під час цьогорічного турніру.  В цій грі кращою у молодшій віковій групі стала команда м.Луцьк «Мідос  Юніор». Та найбільше радує те, що перехідний Кубок в старшій віковій групі виборола команда  «Штурм» ОЗНВК "Колківська ЗОШ І-ІІІ ст.-ліцей". Вітаємо переможців!

   Ініцатором турніру з футзалу пам’яті Руслана Красівова виступив Сачковський Олександр (тренер).

  Також за результатами гри відзначили дипломами кращих гравців: Шевчук Оксана, Каразія Дмитро; кращий бомбардир турніру: Савич Ярослав, Перванчук Назар; кращий воротар: Калуш Арсен, Сачковський Василь.

За словами учасників турніру, проведення подібних ігр - чудова практика для підростаючого покоління, молодих гравців, незамінний досвід проведення змагань для приймаючої сторони, а також налагодження дружніх партнерських стосунків між представниками загальноосвітніх шкіл.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь